Ribbrace

Ribpijn wordt meestal veroorzaakt door een kneuzing of een breuk. Pijn aan een rib kan erg heftig zijn. Je hebt er vaak veel last van. Een ongeval kan één of meer ribben licht of ernstig beschadigen. Een kneuzing is meestal één of enkele dagen pijnlijk. De pijn is vaak gekoppeld aan de ademhaling. Bij een breuk kunnen scherpe botstukken schade geven aan de onderliggende longen.

Wanneer ribpijn zonder kneuzing lange tijd aanwezig blijft of in ernst toeneemt, is het verstandig een arts te raadplegen.

 
 

Procare Universal Deluxe Rib Belt

!
Procare Universal Deluxe Rib Belt 15 centimeter brede elastische bandage met twee panelen met flanellen bekleding en contactsluiting. Ideaal om compressie en ondersteuning te bieden bij fracturen en distorsie van de ribbenkast.

15 centimeter brede elastische bandage met twee panelen met flanellen bekleding en contactsluiting. Ideaal om compressie en ondersteuning te bieden bij fracturen en distorsie van de ribbenkast.

Keuze uit model voor mannen of vrouwen Latexvri

jvoor borstomtrek 71 - 127 cm

Cemen Thoraxverband borstbandage

!
Cemen Thoraxverband borstbandage Borstbandage / Ribbreukbandage met klittenbandsluiting voor thoracale steun. Comfortabel badstof voering aan binnenzijde.

Details–Borstbandage / Ribbreukbandage met klittenbandsluiting voor thoracale steun. Comfortabel badstof voering aan binnenzijde. Hoogte: 15,5 cm.

Verkrijgbaar in een uitvoering voor dames en voor heren

Indicaties: Posttraumatisch Ribcontusie Ribfractuur

Voor de juiste maatvoering meet de omvang van de borst:

maat 1 60 - 75 cm

maat 2 76 - 90 cm

maat 3 91 - 105 cm

maat 4106 - 120 cm

Onderscheid in dames- en herenuitvoering