EHBO

Richtlijnen inhoud EHBSO-kits
 
Op sportlocaties worden specifieke eisen gesteld aan de aanwezigheid van materialen voor

Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen (EHBSO). In samenwerking met het Oranje Kruis en de sportgezondheidszorg heeft NOC*NSF richtlijnen

opgesteld voor de inhoud en onderhoud van zogenaamde EHBSO-kits. Voor een overzicht van wat er op de diverse sportlocaties niet in een EHBSO-kit mag ontbreken.

Als de EHBSO- kit in uw sportaccommodatie de materialen bevat zoals die onder verenigings-kit en toernooi-kit genoemd worden voldoe je daarmee

tevens aan deArbo-richtlijnen die voor sportaccommodaties gelden.
 
Heeft je vereniging nog geen EHBSO-kit? Je kunt hier volledig gevulde EHBSO-kits bestellen die voldoen aan de richtlijnen

Basis Bedrijfsverbandsets BHV en Arbowet- en regelgeving en die onder nummer VE84-02 door Het Oranje Kruis officieel zijn goedgekeurd.
 
EHBSO zakboekje

Dit is een uitgave in het kader van het landelijk actieprogramma Sport Blessure Vrij.

Het electronisch document bevat informatie over maatregelen die je kunt nemen om de kans op sportblessures zo klein mogelijk te houden.

In het algemene deel wordt beschreven welke maatregelen sporters, trainers, coaches, verzorgers en bestuursleden kunnen nemen om de veiligheid

in en om het sportveld zo groot mogelijk te houden. In het deel Letsels wordt de meest elementaire en eenvoudige eerste hulp bij sport ongevallen beschreven.

Voor achttien onderwerpen wordt stapsgewijs uitgelegd wat je moet doen om erger te voorkomen.

 Klik hier om het boekje te downloaden (367kb) PDF bestand

Uw bestelling volgen
Al onze producten worden door TNT post via Track & Trace verzonden.
Zodra u de bestelling betaald heeft, krijgt van ons een email met de barcode

Verbandtr.gevuld B +wandklem

!

Inhoud verbandtrommel

Verbandtrommel A gevuld

!

Inhoud verbandtrommel

Sportkoffer aluminium

!

Zeer solide verzorgingskoffer, met aluminium omlijsting. Dankzij variabele kunststof vak- indeling blijven de goederen op hun plaats. Afmetingen (buitenzijde): 52x27x37 cm.

Verbandtrommel BHV

!

Inhoud verbandtrommel

Sportkoffer

!
Grote verzorgingskoffer van skai, met diverse opbergmogelijkheden. Ideaal voor de sportverzorger. Afmeting: 50 x 16 x 34 cm

Sportkoffer Extra

!

Met apart koelvak voor de coldpacks. Afmetingen: 50 x 36 x 20 cm

Mindray BeneHeart D1 AED

!
De Mindray BeneHeart AED is een compleet apparaat met veel extra's. De Mindray AED, Beneheart D1 zorgt ervoor dat u snel kunt reageren op een hartstilstand, waar u zich ook bevindt.

Details–
Het is een betrouwbare en eenvoudige defibrillator die door reddingswerkers gemakkelijk te gebruiken is.

Op het 7 inch TFT-scherm worden duidelijke instructies weergegeven met animatiefilms in kleur. Het volume en de helderheid van het scherm is automatisch aan te passen, waardoor u de D1 met veel gemak onder verschillende omstandigheden kunt gebruiken. De elektroden zijn van tevoren aangesloten waardoor u tijd bespaart en via de connector van de elektroden wordt automatisch vastgesteld om wat voor soort patiënt het gaat. Bij kinderen wordt bijvoorbeeld een lagere dosis energie afgegeven.

Met de extra krachtige wegwerpbatterij kunt u meer dan 300 schokken van 200 J toedienen of 200 schokken van 360 J, of u kunt 12 uur lang ECG’s monitoren.

- Meertalig (switch met één druk op de knop tussen 2 talen)

Leverbaar in onderstaande talen:

Nederlands / Engels Duits / Engels Frans / Engels Italiaans / Engels